Ga naar hoofdinhoud

Akoestische live muziek op een sfeervolume

De kracht van Lace Sonic is het brengen van sfeermuziek. Op een aangenaam volume brengen ze live akoestische herkenbare liedjes tijdens gelegenheden als een huwelijk, ceremonie, receptie, bedrijfsevent, diner, feest, jubileum maar ook uitvaart of herinneringsbijeenkomst. Terwijl de gasten elkaar nog prima kunnen verstaan omlijsten Romy en Michaël de setting met een repertoire van bijna 300 nummers. Van de Beatles tot Adele en van Fleetwood Mac tot Norah Jones. Indien de gelegenheid vraagt om een iets lossere vibe dan buigen ze moeiteloos mee. Ze zien uitdaging in het uitkleden van geproduceerde liedjes en geven graag een eigen draai aan hun repertoire.

Uitbreiding

Mogen de voetjes van de vloer? Dan kan het duo uitgebreid worden met bas en percussie tot een akoestische band. Het akoestische karakter blijft hierbij behouden, de verstaanbaarheid blijft gegarandeerd, maar de toevoeging van de beat nodigt uit tot dansen.

Trouwen

Op de mooiste dag van jullie leven kan sfeervolle muziek niet ontbreken. Akoestisch duo Lace Sonic omlijst graag jullie huwelijksceremonie, receptie, borrel, diner en/of feest. Live muziek tijdens je bruiloft maakt het verschil omdat het raakt, sfeer brengt en ijs breekt. Romy en Michaël spelen liedjes die voor jullie van waardevolle betekenis zijn en putten uit hun ruime repertoire van bijna 300 liedjes in verschillende genres. Het is mogelijk voor meerdere momenten van de dag akoestische live muziek in te zetten: Denk aan muzikale omlijsting van jullie huwelijksceremonie met jullie favoriete liedjes gevolgd door gezellig repertoire tijdens de receptie. Of romantische ballads tijdens het diner en swingende covers tijdens jullie huwelijksfeest.

Bedrijf­s­­event

Akoestische live muziek tijdens ieder bedrijfsevent werkt sfeer verhogend en is onmisbaar voor een warme sfeer. Breek het ijs met de universele taal die muziek heet! Live muziek is erg belangrijk bij het creëren van een goede ambiance. Lace Sonic laat de juiste noot op de juiste plaats klinken. Op een passend sfeervolume, niet overheersend maar aangenaam aanwezig. Het duo past zich moeiteloos aan aan de gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan sfeer verhogende achtergrondmuziek tijdens een receptie of borrel, stijlvol repertoire tijdens een zakelijk diner of vrolijke klanken tijdens een personeelsfeest. Live muziek omarmt de setting en de gespreken komen vanzelf op gang.

Herdenken

Live muziek haalt herinneringen op, het biedt steun en houvast op onwerkelijke momenten en raakt live des te meer. “Music is what feelings sound like”.
Romy en Michaël hebben veel ervaring met het musiceren tijdens uitvaarten en herinneringsbijeenkomsten. Ze werken integer, met gepaste betrokkenheid en zijn zeven dagen per week bereikbaar per telefoon en email.

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top