Ga naar hoofdinhoud

Diner

Live muziek tijdens het diner

Een chic huwelijksdiner aan mooi gedekte tafels? Een informele barbecue in de buitenlucht? Of kiezen jullie voor een walking dinner? Misschien wel in de vorm van een diner dansant? Akoestische live muziek maakt de sfeer tijdens het diner!

Waar jullie voorkeur ook naar uit gaat, één ding staat centraal; gezelligheid!
 Live achtergrondmuziek is daar het perfecte middel voor. Voordat de eerste gang wordt uitgeserveerd begint de muziek en creëert een warm en welkom gevoel. Gedurende het hele diner spelen we de mooiste liedjes terwijl jullie gasten op een verstaanbaar niveau met elkaar kunnen praten.

Breed
repertoire

Je boekt live muziek bij het diner per set a 45/50 minuten. Dit kunnen er uiteraard ook twee, drie of vier zijn. 
Wij spelen liedjes uit ons veelzijdig repertoire wat bijna 300 liedjes beslaat in verschillende genres: easy listening, pop, soul en jazz. Omdat wij ons volledig repertoire paraat hebben kunnen we makkelijk inspelen op de sfeer en stemming. We spelen voor ieder wat wils, jong en oud. Zijn er bepaalde liedjes of genres waar jullie niet van houden? Maak het ons kenbaar en wij houden er graag rekening mee! Tussen de verschillende sets draaien we desgewenst pauze muziek.

Dinner songs

Let’s stay together – Al Green
Love you more – Racoon
Your song – Elton John
Thinking out loud – Ed Sheeran
Smooth operator – Sade
I’m Yours – Jason Mraz
Sunrise – Norah Jones
Just the way you are – Bruno Mars
Stay with me – Sam Smith
Let it be – The Beatles
Fast Car – Tracy Chapman
Someone like you – Adele

Andere
mogelijkheden

Na het diner genieten van livemuziek tijdens de afterborrel of avond lounge? Of alvast de sfeer erin brengen terwijl jullie avondgasten arriveren voor het feest? Ook dat kunnen wij voor jullie verzorgen! Eventueel aangevuld met percussie en bas als een akoestische band.
Je leest er hier meer over of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Video's

Reviews

“Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt! De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken. Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren! Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!”

“Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.”

“Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M”

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top