Ga naar hoofdinhoud

Kerstborrel

Muziek bij kerstborrel of kerstdiner

De kerstdagen vragen om een feestelijke jaarafsluiting. Een chique kerstdiner of gezellige kerstborrel is niet compleet zonder sfeervolle livemuziek. Terugblikken met collega’s met een hapje, drankje en passende muziek bij de kerstborrel. Lace Sonic omlijst de gelegenheid met sfeervol repertoire: hedendaagse nummers, oude klassiekers afgewisseld met bekende kerstliedjes voor een echt decembergevoel. 
Op een aangenaam volume genieten met gasten, collega’s en/of personeel terwijl er verstaanbaar een gesprek kan plaatsvinden. Best of both worlds. Voor speeches en toespraken kan er gebruik worden gemaakt van onze versterking en microfoon.

Muziek bij kerstborrel

Akoestische band

Lace Sonic is uit te breiden met percussie en bas. Toevoeging van de ritmesectie geeft meer body en een beat die uitnodigt tot dansen. Het akoestische karakter blijft behouden. Hierdoor kunnen gasten een verstaanbaar gesprek blijven voeren. Maar wie wil, kan de dansvloer op.

Stijlvolle geluidsversterking

Onze muziek wordt voor gezelschappen tot 100 personen versterkt met een draadloze geluidsversterker van Bose Professional. Deze werkt op accu en gaat 11 uur mee. Geen onnodige draden en dus ook perfect inzetbaar voor locaties op het strand of in het bos.

Voor grotere gezelschappen of wanneer we spelen met een akoestische band werken wij met de slanke ‘zuil installatie’ van Bose Professional toereikend voor 200 personen. Deze neemt minimale ruimte in beslag, kan opgebouwd worden binnen tien minuten en ziet er bovendien door zijn strakke design stijlvol uit.

Video's

Lace Sonic medley

Lace Sonic classic songs

Lace Sonic & Cotton classic songs

Reviews

“Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt! De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken. Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren! Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!”

“Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.”

“Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M”

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top