Ga naar hoofdinhoud

Live muziek in Zeeland

Live muziek in Zeeland

Jullie zijn op zoek naar live muziek in Zeeland. Wellicht gaan jullie trouwen, gefeliciteerd! Of organiseren jullie een borrel, receptie, diner of bedrijfsevent aan de Zeeuwse kust.  Deze mooie provincie hebben jullie misschien uitgekozen omdat jullie hier vandaan komen of omdat het een plek is waar jullie graag op vakantie gaan. Mogelijk trekt Zeeland jullie zo aan vanwege de kust of biedt het net dat unieke plekje. Op deze feestelijke dag mag akoestische livemuziek natuurlijk niet ontbreken. Het brengt sfeer en gezelligheid. Graag vertellen wij je meer over de mogelijkheden tijdens jullie bruiloft of event wanneer jullie gaan voor livemuziek in Zeeland!

Wanneer jullie een feestelijke dag organiseren is het fijn om te werken met mensen die er bekend zijn in de regio. Akoestisch duo Lace Sonic komt uit Middelburg en kent de provincie Zeeland op haar duimpje. Van landgoed Twistvliet in Vrouwenpolder tot Huys ter Schelde in Vlissingen en van El Molino in Schoondijke tot Slot Moermond in Renesse. Lace Sonic heeft er gespeeld en kent daardoor de weg bij veel locaties in Zeeland. Zo kan er snel geschakeld en meegedacht worden.

Live muziek in Zeeland

Wat is er mogelijk?

Het akoestisch duo brengt de sfeer tijdens jullie huwelijksceremonie, borrel, toost, receptie, diner of trouwfeest. Op een aangenaam volume spelen ze uit hun repertoire van bijna 300 nummers herkenbare liedjes zonder dat de verstaanbaarheid wordt beïnvloed. Daarbij houden ze graag rekening met jullie wensen. Voor de ceremonie en openingsdans studeren ze graag jullie favoriete liedjes in. Voor bedrijfsevenementen brengen ze graag classy en internationaal repertoire wat bekend is bij velen.

Live muziek in Zeeland van Lace Sonic is sfeerverhogend voor al die momenten dat gezelligheid gewenst is maar muziek niet de overhand moet hebben.

Welke momenten?

Het is mogelijk voor meerdere momenten van de dag livemuziek te boeken. Lace Sonic kijkt graag mee naar de dagindeling om zo een mooie invulling te geven.

Meer weten over onze live muziek in Zeeland van Lace Sonic? Neem contact met ons op en we bespreken graag samen de mogelijkheden voor jullie dag!

Video's

Lace Sonic – Medley

Lace Sonic – Classic songs

Lace & Cotton – Classic songs

Reviews

“Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt! De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken. Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren! Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!”

“Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.”

“Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M”

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top