Ga naar hoofdinhoud

Bedrijfsfeest

Akoestische live muziek voor jouw bedrijfsfeest

Livemuziek tijdens ieder bedrijfsevent werkt sfeerverhogend, breekt het ijs en creëert een warme sfeer. Tijdens de receptie of borrel, het netwerkevent, een chic zakelijk diner of personeelsfeest Lace Sonic weet de juiste noot op de juiste plaats te laten klinken. Het duo past zich moeiteloos aan aan de gelegenheid. Live muziek omarmt de setting en de gespreken komen vanzelf op gang.

muziek bedrijfsfeest

Verschillende mogelijkheden

Livemuziek is erg belangrijk bij het creeren van een warme ambience. Lace Sonic weet als geen ander de juiste noot op de juiste plaats te laten klinken. Het duo past zich moeiteloos aan aan de gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan sfeerverhogende achtergrondmuziek tijdens een receptie of borrel, stijlvol repertoire tijdens een zakelijk diner of vrolijke klanken tijdens een personeelsfeest. Muziek tijdens het bedrijfsfeest omarmt de setting en de gesprekken komen vanzelf op gang.

Is er de wens om ook te dansen of betreft het een groter gezelschap, dan is Lace Sonic ook uit te breiden met bas en percussie. Deze akoestische band behoudt het intieme karakter en nodigt ook uit tot dansen.

Ruim repertoire

Het repertoire beslaat bijna 300 nummers in verschillende genres. Classics, top40, easylistening, pop, soul, jazz; Alle herkenbare liedjes komen voorbij maar in een zachtere, akoestische variant. Zo kunnen gasten genieten van nummers uit alle tijden, van The Beatles tot Bruno Mars en van Norah Jones tot Adele. Voor chique en / of internationale gelegenheden spelen we graag nummers uit ons speciaal samengestelde ‘Luxury repertoire’: internationaal bekende hits met allure van onder andere Ella Fitzgerald, John Denver en Eva Cassidy

Verstaanbaarheid gegarandeerd

Muziek van Lace is sfeerverhogend, maar nooit overheersend. Gasten moeten elkaar ten slotte goed kunnen verstaan. Alle nummers worden op een aangenaam volume gebracht. Zo ontstaat een mooie ambiance waarbij iedereen kan genieten van de muziek en het samenzijn.
Muziek tijdens het bedrijfsfeest wordt voor gezelschappen tot 100 personen versterkt met een draadloze geluidsversterker van Bose Professional. Deze werkt op accu en gaat 11 uur mee. Geen onnodige draden en dus ook perfect inzetbaar voor locaties op het strand of in het bos.

Voor grotere gezelschappen of wanneer we spelen met een akoestische band werken wij met de slanke ‘zuil installatie’ van Bose Professional toereikend voor 200 personen. Deze neemt minimale ruimte in beslag, kan opgebouwd worden binnen tien minuten en ziet er bovendien door zijn strakke design stijlvol uit.

Wij maken graag een passende offerte op maat voor u!

Video's

Lace Sonic medley

Lace Sonic classic songs

Lace Sonic & Cotton top 40 songs

Reviews

“Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt! De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken. Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren! Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!”

“Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.”

“Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M”

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top