Ga naar hoofdinhoud

Muziek bij herinneringsbijeenkomst

Akoestische muziek als troost

“Music is what feelings sound like” oftewel muziek bij de herinneringsbijeenkomst versterkt het gevoel en emotie.
Even stilstaan bij het overlijden van een dierbare. Omdat het een jaar, vijf jaar, tien jaar geleden is, omdat het een feestdag is, omdat de behoefte er zo is.

muziek herinneringsbijeenkomst

Live muziek bij herinneringsbijeenkomst

Herinneringsbijeenkomsten bieden steun en houvast. Muziek is een ontzettend belangrijk onderdeel van zo’n dienst. “Music is what feelings sound like”. Klanken troosten en voeren je mee. Wanneer de muziek live vertolkt wordt raakt het des te meer. 

Stilstaan bij het overlijden van een dierbare. Omdat het een jaar, vijf jaar, tien jaar geleden is, omdat het een feestdag is, omdat de behoefte er zo is.

Verschillende mogelijkheden

Lace Sonic kan met akoestische live muziek een omlijstende rol spelen tijdens een herinneringsceremonie. Sprekers worden afgewisseld met passende liedjes, eventueel in een thema. De muziek kan ondersteunend zijn tijdens een lichtjesavond. Betreft de herinneringsbijeenkomst een doorlopende middag/avond dan kunnen Romy en Michaël ook gepaste achtergrondmuziek verzorgen in de koffiekamer, de aula of op de begraafplaats.

Lace Sonic heeft een ruime ervaring met het musiceren tijdens herinneringsbijeenkomsten. Ze spelen vanuit het hart, werken integer en met gepaste betrokkenheid.
Een greep uit het repertoire:
– Ave Maria | Beyonce versie of (Schubert/Celine Dion versie)
– Afscheid nemen | Marco Borsato
– Mag ik dan bij jou | Claudia de Breij
– The Rose | Bette Midler
– De Steen | Paul de Leeuw
– The road ahead | Citytocity
– Time to say goodbye | Sarah Brightman
– She | Charles Aznavour
– Dat is je mis | Maaike Ouboter

Onze muziek bij de herinneringsbijeenkomst wordt voor gezelschappen tot 100 personen versterkt met een draadloze geluidsversterker van Bose Professional. Deze werkt op accu en gaat 11 uur mee.

Voor grotere gezelschappen werken wij met de slanke ‘zuil installatie’ van Bose Professional toereikend voor 200 personen. Deze neemt minimale ruimte in beslag, kan opgebouwd worden binnen tien minuten en ziet er bovendien door zijn strakke design stijlvol uit.

Video's

Lace Sonic – The Rose

Lace Sonic – Hallelujah

Lace Sonic – Sunrise

Lace Sonic – Rollercoaster

Reviews

“Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt! De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken. Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren! Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!”

“Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.”

“Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M”

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top