Ga naar hoofdinhoud

Nieuwjaarsreceptie

Akoestische muziek tijdens de nieuwjaarsreceptie

Een warme ontvangst met sfeervolle live muziek bij de nieuwjaarsreceptie wanneer uw collega’s of zakenrelaties de beste wensen uitspreken. Herkenbare liedjes op een prettig achtergrondvolume en afgestemd op het publiek. Lace Sonic creëert een warme, ontspannen ambiance waarin getoost kan worden op toekomstige plannen en nieuwe ideeën kunnen worden besproken. Het veelzijdige repertoire van bijna 300 liedjes omlijst de gelegenheid zonder te overheersen.

Muziek bij nieuwjaarsreceptie

Lace & Cotton

Lace & Cotton is de uitgebreide variant van Lace. Het duo wordt hierbij aangevuld met een percussionist en bassist. Toevoeging van de ritmesectie geeft iets meer body en nodigt daardoor gemakkelijker uit tot dansen. Deze akoestische band behoudt het pure karakter. Hierdoor kunnen gasten een verstaanbaar gesprek blijven voeren.

Bose Professional

Een optreden van Lace (&Cotton) is inclusief de slanke zuilinstallatie van Bose Professional. Deze heeft een optimale 180 graden spreiding voor een perfecte geluidsverdeling, neemt weinig ruimte in beslag en ziet er bovendien stijlvol uit.
Eventuele toespraken kunnen worden versterkt over deze installatie van Bose.

Video's

Lace Sonic medley

Lace Sonic classic songs

Lace Sonic & Cotton classic songs

Reviews

“Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt! De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken. Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren! Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!”

“Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.”

“Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M”

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top