Ga naar hoofdinhoud

Receptie / borrel

Muziek bij huwelijksreceptie / huwelijksborrel

Het huwelijk is voltrokken, jullie zijn nu officieel getrouwd en een vrolijke noot mag klinken! Tijdens het aansnijden van de bruidstaart of het borrelen spelen wij herkenbare, sfeervolle achtergrondmuziek op een prettig volume zodat jullie gasten elkaar goed kunnen verstaan en natuurlijk feliciteren. Muziek bij de huwelijksreceptie; uiteraard spelen we op verzoek ook graag voor jullie dat ene speciale liedje na een mooie speech of dat vrolijke nummer na de toast.

Combinatie

Je boekt ons per set a 45/50 minuten. Dit kunnen er uiteraard ook twee, drie of vier zijn. 
De meeste bruidsparen boeken muziek bij de receptie – borrel in combinatie met livemuziek bij de ceremonie. Zo kunnen we na dit mooie moment gelijk de sfeer doortrekken.
Wij spelen liedjes uit ons veelzijdig repertoire wat bijna 300 liedjes beslaat in verschillende genres: easy listening, pop, soul en jazz. Omdat wij ons volledig repertoire paraat hebben kunnen we makkelijk inspelen op de sfeer en stemming. We spelen voor ieder wat wils, jong of oud. Zijn er bepaalde liedjes of genres waar jullie niet van houden? Maak het ons kenbaar en wij houden er graag rekening mee! Tussen de verschillende sets draaien we desgewenst pauze muziek.

muziek bij receptie borrel

Veelzijdig repertoire

Een kleine greep uit ons repertoire van bijna 300 liedjes:
Don’t know why – Norah Jones
Dreams – Fleetwood Mac
Havana – Camilo Cabello
Mercy – Duffy
All about that bass – Megan Trainor
Make you feel my love – Adele
Stand by me – Ben. E. King
Budapest – George Ezra
Happy together – The Turtles
Valerie – Amy Winehouse
Fly me to the moon – Bart Howard
Better together – Jack Johnson
Next to me – Emily Sande
En nog heel veel meer..!

Andere
mogelijkheden

Ook livemuziek tijdens jullie ceremonie? Dat kan! Wij spelen jullie lievelingsliedjes tijdens dit bijzondere moment. De entree, het tekenen van de aktes, de kus.. het wordt omlijst met door jullie gekozen muziek.

Stijlvolle versterking

Onze muziek bij de borrel – receptie wordt voor gezelschappen tot 100 personen versterkt met een draadloze geluidsversterker van Bose Professional. Deze werkt op accu en gaat 11 uur mee. Geen onnodige draden en dus ook perfect inzetbaar voor locaties op het strand of in het bos.

Voor grotere gezelschappen werken wij met de slanke ‘zuil installatie’ van Bose Professional toereikend voor 200 personen. Deze neemt minimale ruimte in beslag, kan opgebouwd worden binnen tien minuten en ziet er bovendien door zijn strakke design stijlvol uit.

Video's

Lace Sonic – Medley

Lace Sonic – Classic songs

Lace Sonic – Top 40 songs

Reviews

“Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt! De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken. Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren! Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!”

“Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.”

“Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M”

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top