Ga naar hoofdinhoud

Trouwen

Live muziek tijdens je bruiloft

Trouwen en muziek: op de mooiste dag van jullie leven kan sfeervolle muziek niet ontbreken. Akoestisch duo Lace Sonic omlijst graag jullie huwelijksceremonie, receptie, borrel, diner en/of feest. Live muziek tijdens je bruiloft maakt echt het verschil; Het brengt sfeer en gezelligheid, het komt veel meer binnen en er kan ingespeeld worden op de setting en sfeer. Een combinatie van meerdere momenten is mogelijk: Denk aan muzikale omlijsting van jullie huwelijksceremonie met jullie favoriete liedjes gevolgd door gezellig repertoire tijdens de receptie. Of romantische ballads tijdens het diner en swingende covers tijdens jullie huwelijksfeest.
Desgewenst kan Lace Sonic uitgebreid worden met percussie en bas tot een 4-mans akoestische band. Toevoeging van de ritme sectie nodigt meer uit tot dansen terwijl het volume beheerst blijft. Best of both worlds ☺

muziek tijdens het trouwen

Aangenaam volume

Trouwen met live muziek van Lace Sonic is sfeerverhogend, nooit overheersend. Alle liedjes worden gebracht op een aangenaam volume. Jullie gasten moet elkaar tenslotte kunnen blijven verstaan! Zo ontstaat er een fijne ambiance waarbij iedereen kan genieten van de muziek en het samenzijn.

Ruim repertoire

We brengen de mooiste liedjes voor jong en oud. Met een repertoire van bijna 300 liedjes zit er voor ieder wat wils en herkenbaars tussen. Trouwen met muziek van The Beatles tot Bruno Mars en van Norah Jones tot Adele; We spelen alle bekende covers in genres als easy listening, pop, soul en jazz.
We hebben geen vast playlist maar spelen graag in op de sfeer en setting.
Verzoekliedjes voor de ceremonie of een speciale first dance? Wij studeren ze graag voor jullie in! Op zoek naar iets echt origineels? Laat een lied op maat componeren! Jullie persoonlijke love song.

Reviews

“Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt! De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken. Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren! Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!”

“Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.”

“Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M”

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top