Ga naar hoofdinhoud

Trouwfeest

Huwelijksfeest

Genieten van mooie, herkenbare livemuziek tijdens jullie trouwfeest terwijl jullie bijpraten met alle gasten, klinkt dat als jullie perfecte feestje? Een kampvuuravond in de avondzon met jullie favoriete muziek? Een loungy cocktailnight met stijlvol repertorie? Dan is Lace Sonic de geschikte act! Het akoestische karakter zorgt ervoor dat de livemuziek een fijne sfeer creëert maar niet overheerst. Iedereen kan elkaar blijven verstaan. Doordat we bijna 300 liedjes paraat hebben buigen we makkelijk met de avond mee. Moeiteloos schakelen we over van slow ballads naar meer up tempo repertoire, maar we blijven spelen op een aangenaam volume.
De muziek voor jullie openingsdans studeren we graag voor jullie in!

muziek bij trouwfeest

Akoestische band met percussie en bas

Dansen én elkaar kunnen blijven verstaan? Wij zijn uit te breiden met percussie en bas! Als akoestische band blijft het intieme karakter en aangename volume behouden maar door de toevoeging van de ritme sectie krijgt de livemuziek tijdens het trouwfeest een fijne beat. En dat nodigt uit tot dansen.
Ook tof: Een sfeervolle ontvangst muziek aan het begin van het trouwfeest voordat de DJ begint!
Gedurende de binnenkomst en felicitaties spelen wij gezellige, herkenbare muziek om iedereen alvast in de feeststemming te brengen. Ons laatste liedje is een mooie live vertolking van de speciaal voor jullie ingestudeerde openingsdans. Daarna kunnen de voetjes van de vloer…

Veelzijdig repertoire

Livemuziek tijdens het trouwfeest kan worden geboekt vanaf twee set a 45/50 minuten. Dit kunnen er uiteraard ook drie of vier zijn. 
Wij spelen liedjes uit ons veelzijdig repertoire wat bijna 300 liedjes beslaat in verschillende genres: easy listening, pop, soul en jazz. Omdat wij ons volledig repertoire paraat hebben kunnen we makkelijk inspelen op de sfeer en stemming. We spelen voor ieder wat wils, jong of oud. Zijn er bepaalde liedjes of genres waar jullie niet van houden? Maak het ons kenbaar en wij houden er graag rekening mee! Tussen de verschillende sets draaien we desgewenst pauze muziek.
Een kleine greep uit ons repertoire van bijna 300 liedjes:

Rolling in the deep – Adele
It this love – Bob Marley
Flowers – Miley Cyrus
Happy – Pharell Williams
Black or white – Michael Jackson
Chained to the rhythm – Katy Perry
Sunny – Bobby Hebb
Son of a preacherman – Dusty Springfield
Shape of you – Ed Sheeran
Say a little prayer – Aretha Franklin
En nog heel veel meer..!

Video's

Lace Sonic medley

Lace Sonic top 40 songs

Lace Sonic & Cotton Classic Songs

Lace Sonic & Cotton top 40 songs

Reviews

“Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt! De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken. Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren! Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!”

“Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.”

“Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M”

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top