Ga naar hoofdinhoud

Uitvaart

Live uitvaartmuziek

Live uitvaartmuziek haalt herinneringen op, het biedt steun en houvast op onwerkelijke momenten en raakt live des te meer. “Music is what feelings sound like”.

Romy en Michaël hebben veel ervaring met het musiceren tijdens uitvaarten en herinneringsbijeenkomsten. Ze werken integer, met gepaste betrokkenheid en zijn zeven dagen per week bereikbaar per telefoon en email.

live uitvaartmuziek

Uitvaart repertoire en verzoekliedjes mogelijk

Lace Sonic beschikt over een ruim repertoire met gepaste liedjes uit verschillende genres. Nabestaanden kunnen hier passende uitvaarnummers uit kiezen maar mogen ook zelf repertoire aandragen wat het duo dan speciaal voor de dienst instudeert. Mocht u de invulling lastig vinden, dan helpen ze graag bij het maken van een keuze.

Voorbeelden

Een greep uit het repertoire van live uitvaartmuziek:
– Ave Maria | Beyonce versie of Schubert/Celine Dion versie)
– Afscheid nemen | Marco Borsato
– Bridge over troubled water | Simon and Garfunkel
– Papa | Stef Bos
– Geen kind meer | Karin Bloemen
– My Way | Frank Sinatra
– Tears in heaven | Eric Clapton
– De weg | Guus Meeuwis
– Hallelujah | Leonard Cohen
– Fields of gold | Sting
– Dat ik je mis | Maaike Ouboter

Verschillende momenten

Lace Sonic speelt zowel tijdens uitvaart (dienst) als bij de “koffietafel”. Graag muziek op een ander moment? Neem vrijblijvend contact op en bespreek de mogelijkheden.

Gepaste versterking

Onze live uitvaartmuziek wordt voor gezelschappen tot 100 personen versterkt met een draadloze geluidsversterker van Bose Professional. Deze werkt op accu en gaat 11 uur mee.

Voor grotere gezelschappen of wanneer we spelen met een akoestische band werken wij met de slanke ‘zuil installatie’ van Bose Professional toereikend voor 200 personen. Deze neemt minimale ruimte in beslag, kan opgebouwd worden binnen tien minuten en ziet er bovendien door zijn strakke design stijlvol uit.

Video's

Lace Sonic The Rose

Lace Sonic Hallelujah

Lace Sonic Rollercoaster

Lace Sonic Time After Time

Reviews

“Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt! De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken. Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren! Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!”

“Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.”

“Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M”

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top