Ga naar hoofdinhoud

Muziek op maat

Muziek op maat oftewel een op maat geschreven lied, uniek en persoonlijk, blijvend en origineel.
Hét cadeau om te bedanken, een hart onder de riem te steken, te herdenken, maar ook om te laten weten hoeveel je van hem/haar houdt. Jullie liefdesverhaal omgezet in muziek en daarmee een op het lijf geschreven liefdeslied. Prachtig onder jullie trouwfilm, voor de first dance of tijdens jullie ceremonie.

Voor welke gelegenheid?

Als verrassing voor een verjaardag, jubileum of het behalen van een diploma.. Of bijvoorbeeld voor je vader of moeder, je opa of oma, je dochter of zoon, je aanstaande, je geliefde, maar ook je vriend of vriendin.. Kortom voor wie het maar verdient! Een cadeau waarmee je echt indruk maakt.

Of kies voor een origineel geluid helemaal passend bij jouw onderneming. Dat wil zeggen geen standaard stockmuziek onder de bedrijfsfilm, maar pure muziek op maat.

Dat is wat we bieden! En dat kan in twee varianten:
– Een lied op maat
– Een bewerking van een bestaand lied

muziek op maat

Lied op
maat

Een eigen lied, gebaseerd op jouw smaak, verhaal en input. Middels een vragenlijst inventariseren we zoveel mogelijk informatie om op te bouwen. We stellen vragen over de stijl, invloeden, maar vooral over jou, jullie, en de boodschap die het lied mag dragen. Na ontvangst van de ingevulde lijst nemen we eerst de informatie telefonisch door om de puntjes op de i’s te zetten. Daarna gaan we aan de slag! In onze professionele homestudio componeren en schrijven we vervolgens een origineel lied. Je ontvangt de muziek en songtekst in mp3 en WAV formaat ongeveer 2 a 3 weken na ons gesprek.

Cover
bewerking

Dat ene lied wat zo speciaal voor jullie is maar net niet helemaal past bij jullie situatie, dat passen we aan! Bij muziek op maat herschrijven we de tekst, vertalen het, stoppen het in een nieuw jasje. We sleutelen aan de tekst zodat het helemaal past bij jullie. Het lied blijft herkenbaar, maar wordt helemaal gecustomized. Eerst ontvang je een vragenlijst om alle informatie te vergaren die we nodig hebben om dit liedje te laten kloppen. Vervolgens plannen we een telefonisch gesprek in en met alle informatie gaan we aan de slag. Daarna ontvang je de muziek en songtekst in mp3 en WAV formaat ongeveer 1 a 2 weken na ons gesprek.

Zakelijk

Ook voor uw bedrijf kunnen we een mooi lied op maken. Bijvoorbeeld voor het bedrijf zelf (bij een jubileum of andere gelegenheid) of bijvoorbeeld een viering of afscheid van een personeelslid. Er zijn genoeg redenen te bedenken. En vanzelfsprekend kunnen we het lied ook live uitvoeren! Luister bij audiovoorbeelden bijvoorbeeld eens naar de song welke we onlangs voor PostNL hebben geschreven en live hebben uitgevoerd.

Video

Voor een kleine meerprijs maken we een fotovideo bij de muziek. 
Persoonlijke beelden versterken de emotie. Desgewenst kan een boodschap voorafgaand ingesproken worden. Kortom een ware finishing touch!

Audiovoorbeelden

Je kunt hier een aantal recente songs die we in opdracht hebben mogen schrijven beluisteren. Zo kun je horen wat we ook voor jou kunnen betekenen!

Werkwijze video

Bekijk het proces

Testimonial video

Videos

Lace Sonic – Jij viert het leven (original song)

Lace Sonic – Precies waar je moet zijn (original song)

Lace Sonic – Mijn Winnaar (original song)

Lace Sonic – Voor wie je bent (original song)

Lace Sonic – That Man (original song)

Lace Sonic – Rollercoaster (Danny Vera cover)

Lace Sonic – We Still Grow (Gare du Nord cover)

Lace Sonic – Akhir Cerita Cinta (English cover version)

Lace Sonic – Order a song compilatie

Reviews

“Wat ongelooflijk prachtig! Ik kreeg tranen in m’n ogen. Zo mooi verwoord en geschreven. Wat een gave hebben jullie. Onwijs bedankt”
M.K.

“Met dit lied hebben jullie heel veel los gemaakt. Maar vooral een herinnering gegeven waar ze daadwerkelijk kracht uit haalt.”
A.G.

“Elke keer weer als we het lied horen krijgen we kippenvel, zo mooi verwoord! Wat een mooi cadeau heb je ons gegeven.”
GvB

“Helemaal te gek Romy! Ik ben onder de indruk. Bedankt voor jullie mooie lied en het gevoel dat daarin is gelegd. Smaakvol en uiteraard super waardevol voor ons. Ik kan niet wachten om dit te laten horen aan mijn vrouw en de kinderen!
SdH

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top