Ga naar hoofdinhoud

Akoestisch duo

Akoestisch duo Lace Sonic

Het akoestische duo Lace Sonic is specialist op het gebied van het brengen van mooie, gepaste muziek op elke gelegenheid. Altijd op een heel fijn volume waardoor iedereen gezellig kan bijkletsen of natuurlijk van de muziek genieten!

Of het nu gaat om een mooie bruiloft, een zakelijk evenement, jublileum, verjaardag, diner, akoestisch duo Lace Sonic zorgt voor een heerlijke sfeer door de prachtige stem van Romy aangevuld met de juiste gitaartonen.

Akoestisch duo

Akoestisch duo tijdens het huwelijk

Lace Sonic als akoestisch duo is een aanvulling voor elke bruiloft. Lace Sonic speelt bijvoorbeeld jullie favoriete en meest persoonlijke liedjes tijdens de huwelijksceremonie. Lace Sonic past zich moeiteloos aan en voelt precies aan wat de juiste sfeer van de muziek mag zijn.

Ook tijdens de borrel/receptie of het diner  is het een fijne aanvulling. Het geeft meer levendigheid dan een playlist maar is altijd op een aangenaam volume. Lace Sonic past het repertoire aan op elke situatie en ambiance. Uiteraard geldt dit niet alleen voor huwelijken maar ook voor zakelijke evenementen!

Meer informatie?

We informeren je graag over alle mogelijkheden en onze werkwijze. Nieuwsgierig geworden? Neem contact met ons op!

Video's

Lace Sonic – Medley

Lace Sonic – Classic songs

Lace Sonic – Top 40 songs

Reviews

“Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt! De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken. Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren! Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!”

“Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.”

“Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M”

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top