Ga naar hoofdinhoud

Akoestische live muziek

Akoestische live muziek

Op zoek naar akoestische live muziek voor jullie bedrijfsevent, huwelijk, receptie, diner of feest? Dan ben je hier op de juiste plek!

Voor elke gelegenheid

Akoestische muziek brengt sfeer en gezelligheid zonder te overheersen. Het is daardoor perfect inzetbaar voor verschillende gelegenheden of op locaties waar luide muziek niet is toegestaan. Zonder livemuziek is de feestelijke gelegenheid niet compleet. Lace Sonic inspireert je daarom graag met de veelzijdigheid van akoestische livemuziek.

Verschillende mogelijkheden

Het akoestisch duo Lace Sonic bestaat uit zang en gitaar brengt akoestische live muziek op een sfeervolume. Het duo is desgewenst uit te breiden met percussie en bas tot een akoestische band indien dansen op een ingetogen volume gewenst is. Met hun ruime repertoire van bijna 300 liedjes weet Lace Sonic op een aangenaam volume de sfeer te brengen. De geluidsversterking van het duo is compact en door hun ervaring weet Lace Sonic het volume beheerst te houden. Zo kan iedereen van de akoestische muziek genieten, maar nog steeds een goed gesprek voeren. Best of both worlds!

akoestische live muziek

Wat kun je verwachten?

Het akoestisch duo Lace Sonic bestaat uit zang en gitaar brengt akoestische live muziek op een sfeervolume. Het duo is desgewenst uit te breiden met percussie en bas tot een akoestische band indien dansen op een ingetogen volume gewenst is. Met hun ruime repertoire van bijna 300 liedjes weet Lace Sonic op een aangenaam volume de sfeer te brengen.

De geluidsversterking van het duo is compact en door hun ervaring weet Lace Sonic het volume beheerst te houden. Zo kan iedereen van de akoestische muziek genieten, maar nog steeds een goed gesprek voeren. Best of both worlds!

Uitgebreid repertoire

Hun repertoire beslaat liedjes uit verschillende genres als pop, soul, easy listening, jazzy. Ze vinden uitdaging in het verkleinen van grote geproduceerde liedjes tot een akoestische muziek die nog steeds goed herkenbaar is. Met bijna 300 liedjes op de lijst zit er voor ieder wat wils tussen. Eventueel is het ook nog mogelijk verzoekliedjes aan te vragen voor bijvoorbeeld een openingsdans of ceremonie.

Aangenaam volume

Door op een beheerst volume (dmv Bose Professional geluidsinstallatie) gezelligheid te brengen werkt het duo geregeld samen met locaties waar enkel een maximum aantal dB is toegestaan of waar geen DJ’s of grote bands mogen spelen. Akoestische livemuziek mag hier vaak wel. Lace Sonic past zich graag aan aan de setting zodat een optimale sfeer gecreëerd kan worden.

Mail ons!

Meer weten over akoestische muziek van Lace Sonic tijdens jullie speciale gelegenheid? Neem contact met ons op en we bespreken graag samen de mogelijkheden!

Video's

Lace Sonic – Medley

Lace Sonic – Classic songs

Lace & Cotton – Classic songs

Reviews

“Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt! De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken. Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren! Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!”

“Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.”

“Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M”

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top