Ga naar hoofdinhoud

Bruiloftmuziek

Bruiloftmuziek

Graag vertellen we je meer over de meerwaarde van live bruiloftmuziek.

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Het grote genieten kan beginnen.

Tijdens de voorbereidingen voor jullie bruiloft komen jullie er achter dat er heel veel mogelijk is voor jullie dag. Het belangrijkste is natuurlijk een goede sfeer. En hoe creëer je die het best? Met sfeervolle bruiloftmuziek! Livemuziek voor jullie bruiloft. Lace Sonic verteld er graag meer over.

bruiloftmuziek

Borrel en diner

Meestal wordt bij bruiloftmuziek direct gedacht aan het avondfeest. En natuurlijk is dit belangrijk! Maar jullie dag begint natuurlijk al eerder. Waarom wachten met sfeer maken tot het eind van de dag?

Live bruiloftmuziek kan een magische omlijsting bieden aan de ceremonie, bij het aansnijden van de bruidstaart en aansluitende borrel , tijdens het diner en natuurlijk het avondfeest. Voor de avond zijn jullie vast bekend met de sfeer die een DJ of grote band neer kan zetten. Graag neemt Lace Sonic jullie mee in hoe bruiloftmuziek gedurende de dag de sfeer kan maken.

Live ceremoniemuziek

De ceremonie is hét moment van jullie bruiloft. Muziek kan hier een prachtige, ondersteunende rol spelen. Denk aan het moment van binnenkomst, tijdens het tekenen van de aktes, na geloften. Muziek die jullie zo mooi vinden wordt live vertolkt en komt hier door veel meer binnen. Lace Sonic studeert jullie favoriete nummers in en biedt ook de mogelijkheid een origineel lied op maat te schrijven!

Daarnaast volgt de live ceremoniemuziek de handelingen en zijn er dus geen ongemakkelijke stiltes of liedjes die te lang doorlopen. Live bruiloft muziek werkt als de soundtrack onder dit belangrijke memorabele moment van jullie dag.

Alle muziek wordt gebracht op een heel fijn volume dankzij de compacte installatie van Bose Professional.

Sfeer voor de hele dag!

Na de ceremonie gaan jullie wellicht de taart aansnijden of proosten op jullie geluk. Bruiloft muziek brengt een gezellige losse sfeer zonder te overheersen. De gasten genieten van entertainment en een goed gesprek. Jullie nemen de felicitaties in ontvangst en gaan wellicht al wat foto’s maken.

Houden jullie van lekker lang dineren aan mooi gedekte tafels? Of genieten jullie liever van een zomerse, informele BBQ? Op een aangenaam volume bruiloft  muziek laten klinken maakt de avond af, welke setting jullie ook voor ogen hebben. Mooie ballads of een easy listening vibe voert de gasten mee tijdens het dineren en brengt alvast iedereen in the mood voor de avond.

Kiezen jullie voor een afterborrel in plaats van een knalfeest? Dan beweegt Lace Sonic graag mee naar een lossere sfeer.

Meer weten?

Bruiloftmuziek is de rode draad voor een sfeervolle huwelijksdag. Meer weten over de mogelijkheden voor jullie bruiloft? Kijk ook eens op deze pagina. Of neem contact met ons op en we bespreken graag samen de mogelijkheden!

Video's

Lace Sonic – Medley

Lace Sonic – Ceremonieliedjes

Lace Sonic – Top 40 songs

Reviews

“Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt! De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken. Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren! Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!”

“Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.”

“Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M”

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top