Ga naar hoofdinhoud

Origineel cadeau

Geef een zelf geschreven lied cadeau

Wat is tegenwoordig nog een origineel cadeau? Lace Sonic kan je daar uitstekend bij helpen. Samen met jouw input schrijven we een mooie toepasselijke tekst die perfect past bij de persoon aan wie je een cadeau wilt schenken. Vervolgens maken we hier de juiste muziek bij. Muziek die bij hem/haar past; bijna elk genre is mogelijk! Een mooie (akoestische) ballad, soul, pop, rock, jazzy, r&b, heel veel is mogelijk.

Zo heb je een volledig eigen lied als cadeau voor… Vul maar in: je geliefde, je vader/moeder, een ander familielid, een vriend etc. etc.

muziek bedrijfsfeest

Verschillende gelegenheden

Er zijn zoveel gelegenheden waarbij een origineel cadeau in de vorm van een eigen geschreven lied een prachtig idee is. Je kunt hierbij denken aan een verjaardag, een jubileum (bijvoorbeeld van een huwelijk) maar uiteraard ook een zakelijk jubileum. Het kan een lied zijn om stil te staan bij een verdrietige gebeurtenis zoals het overlijden van een dierbare maar ook om te laten weten hoe speciaal je geliefde voor jou is.

Live vertolking

Uiteraard is het ook mogelijk om het speciaal geschreven nummer live te spelen. Zo breng je het gevoel optimaal over en is de verrassing compleet! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Favoriete nummer met eigen tekst

Heeft degene die je een cadeau wilt geven een speciaal lievelingsnummer? Dan is het ook mogelijk om daar een speciale versie van te maken met een eigen geschreven tekst!

Meer informatie

Wil je nog wat meer informatie? Wil je horen hoe het kan klinken en ook nog zien wat onze werkwijze is? Klik dan hier.

Reviews

Afgelopen zaterdag hebben we de song aan mijn vrouw laten horen. Ze was tot tranen geroerd en erg blij met dit persoonlijke cadeau.
Hartelijk dank voor het eindresultaat!

Heb haar op haar verjaardag het lied laten horen en ja hoor nu zaten we allebei te huilen. Elke keer weer als we het lied horen krijgen we kippenvel. Zo mooi hoe je het verwoord hebt.
Wat een mooi kado heb je ons gegeven en niet alleen voor haar maar minstens zo’ bijzonder voor mezelf.
Ze zei: wie doet er nou zo iets bijzonder voor mij?
Dankjewel

Nog even een toevoeging… we willen jullie echt nogmaals onwijs bedanken. In het telefoongesprek hadden we je al verteld hoe het was verlopen met het nummer en het overlijden van onze moeder.
Tot op de dag van vandaag halen wij veel steun uit het nummer met veel liefdevolle en waardevolle herinneringen die boven komen wanneer we het luisteren. Het nummer wordt dagelijks gedraaid. Het is ook zo bijzonder gevoel; het ene moment ontroerd het ons en het andere moment geeft het ons kracht. Soms zingen we ‘vrolijk’ mee en soms zingen we huilend mee. Onze waardering is enorm. Jullie hebben echt mensenkennis en ongekend veel talent!
BvE

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top