Ga naar hoofdinhoud

Zangeres receptie

Zangeres tijdens de receptie

Een zangeres tijdens de receptie van je huwelijk of andere viering, geeft zoveel meerwaarde aan de sfeer. Lace Sonic weet altijd de juiste noot te raken op het juiste moment. Nooit overheersend maar wel prettig aanwezig in de achtergrond. Zo kan er gefeliciteerd en gezellig bijgepraat worden. Zo voelt een zangeres bij de receptie (bij Lace Sonic in combinatie met gitaar) als een warm muzikaal bad!

muziek borrel - receptie

Zangeres tijdens ceremonie, diner of feest

Uiteraard is het ook mogelijk om de ceremonie te voorzien van mooie live muziek. Zo wordt jullie ultieme moment nog persoonlijker en specialer! Klik hier voor alle mogelijkheden en meer informatie.

Ook bij het diner kan live muziek een mooie en sfeervolle toevoeging zijn. Uiteraard wordt de muziekstijl en het volume netjes aangepast op de gelegenheid. Meer weten of live muziek tijdens het diner? Klik hier voor meer info.

Bij het huwelijksfeest is de juiste muziek natuurlijk onmisbaar. Wil je iets anders dan een DJ of grote band? Dan kan Lace Sonic een mooi alternatief bieden. Misschien wil je een intiem feest waar je gasten nog fijn met elkaar kunnen praten. Of misschien wil je graag dansen maar wil je het volume beheersbaar houden? Dan kunnen we uitbreiden met bas en percussie om een lekker dansbaar repertoire te spelen. Klik hier voor alle mogelijkheden en informatie.

Video's

Lace Sonic – Medley bruiloftsliedjes

Lace Sonic – Classic Songs

Lace Sonic – Top 40 songs

Reviews

“Lace heeft onze mooie trouwdag nog mooier gemaakt! De muziek was prachtig mooi gezongen en alle gasten waren vol lof en sommigen hebben zelfs naar contactgegevens gevraagd om ze eventueel ook eens te boeken. Het ingestudeerde verzoeknummer hadden ze niet beter kunnen uitvoeren! Ook zijn ze bijzonder vriendelijk, meelevend en uiterst professioneel! Een dikke 10!”

“Goedenavond Michaël en Romy,
Bij deze wil ik jullie nogmaals bedanken voor jullie super bijdrage aan onze trouwceremonie. Ik heb er geen woorden voor om te beschrijven wat jullie optreden voor ons heeft betekend. Het was perfect. Bedankt.”

“Lieve Michael & Romy,
Hartstikke bedankt voor jullie mooie muzikale aanvulling op onze bruiloft!
Jullie hebben de perfecte sfeer op onze dag gebracht! Mooi, klein en intiem tijdens het eten en precies zoals we het wilden op het feest/receptie. Niet alleen wij, maar echt al onze gasten zijn vol lof over jullie muzikale kwaliteiten en de sfeer die jullie weten te brengen! Bedankt dat jullie ervoor hebben gezorgd dat mijn vader er toch een beetje bij was (het liedje “Your Song”)!
Liefs, R&M”

Hire us for your event or song

Wij horen graag van u.

    Back To Top